Лидер на Балканот во производството на жичани производи

Компанијата „БРАКО„ е основана во 1947 година во Велес, Р.Македонија на простор од 120 000м2. Од 2003 година „БРАКО„ е приватна компанија со комплетно ревитализиран и обновен машински парк. Компанијата „БРАКО„ во почетокот на 2005 година достигна производство од 1400т жичани производи и 260 вработени, со што станува лидер во производството на жичани производи во државата но и во поширокиот регион.

НОВОСТИ

НАЈДЕТЕ НЕ НА КАРТАТА

ДПТУ БРАКО ДОО - Раштански Пат бр.2, Велес
тел.: 043212560, факс: 043232534
office@brako.com.mk