Брако Транс

BРАКО ТРАНС како дел од БРАКО групацијата им нуди транспортни услуги на своите клиенти до нивните простории како најпрактично решение производите кои ние ги произведуваме за нив најбезбедно да пристигнат на саканата локација, по најприфатливи цени.

НОВОСТИ

05.2020

Ковид центар - видео линк

Скопје, Република Северна Македонија Рок за изведба: 21 ден Предадено во употреба за: 14 дена Поради здравствената криза, менаџментот се откажа од заработувачка и ги изработи металните контејнери по фабричка цена.

НАЈДЕТЕ НЕ НА КАРТАТА

ДПТУ БРАКО ДОО - Раштански Пат бр.2, Велес
тел.: 043212560, факс: 043232534
office@brako.com.mk