ДИСТРИБУЦИЈА НА ПРОИЗВОДИТЕ НА ГРИН МАШИНС

Освен соработката помеѓу Брако – Македонија и Грин Машинс (Green Machines International GmbH ) Австрија во делот на производство, Брако го доби правото и на Регионален Дистрибутер за дистрибуција на машините од производната програма на Грин Машинс во: Словенија, Хрватска, Босна&Херцеговина, Србија, Црна Гора, Македонија, Албанија, Грција и Кипар, како и формирање на сопствена дилерска мрежа.

Овластен Дилер за Србија:
 

TEST LINE D.O.O.

Ul. Nehruova 113/31

11070 Beograd - R.Srbija         

Т : +38162710011

Е-mail: testlinedoo@gmail.com


Овластен Дилер за Грција:
 

D.F.SARANTOPOULOS S.A.

210 Lenorman Street

Athens 104 43 GREECE

Т: + 302105146411-2-3

E-mail: info@sarantopoulos.com.gr


Овластен Дилер за Хрватска:
 

O-K-Teh D.O.O.

Vučak 16a

10090 Zagreb Croatia

Т: +385 16157784

E-mail: info@o-k-teh.hr