Медицински помагала

Палета на производи

Во Февруари 2009, БРАКО воспостави соработка со шведската компанија RoMedic, член на групацијата Handicare. Како резултат на оваа соработка, БРАКО започна со производство на повеќе медицински помагала за потребите на шведската компанија.

НОВОСТИ

05.2020

Ковид центар - видео линк

Скопје, Република Северна Македонија Рок за изведба: 21 ден Предадено во употреба за: 14 дена Поради здравствената криза, менаџментот се откажа од заработувачка и ги изработи металните контејнери по фабричка цена.

НАЈДЕТЕ НЕ НА КАРТАТА

ДПТУ БРАКО ДОО - Раштански Пат бр.2, Велес
тел.: 043212560, факс: 043232534
office@brako.com.mk