Оператор на робот за заварување

1.  Оператор на робот за заварување

1.1.                Опис на работа:

-     Прием на налог и технички цртеж за работа;

-     Проверка на роботот за работа и поставување на параметри за работа;

-     Поставување на предмети за обработка во машината;

-     Проверка и складирање на завршена конструкција. 

1.2.                Потребни квалификации:

-     Минимум средно образование;

-     Познавање на основни заварувачки работи.

 

 

Што нуди БРАКО:

-     Можност за стекнување знаење и искуство, од искусни обучувачи, долгогодишни членови на тимот на БРАКО.

-     Можност за напредување во работата;

-     Работа во Велес;

-     Добар социјален пакет

 

Сите заинтересирани своето CV (кратка биографија), со назнака за работното место за кое аплицираат, можат да ги испратат на следната електронска адреса hr@brako.com.mk или да ги остават на капијата на БРАКО, ул. Раштански пат бр.2, Велес.

Прашања и повеќе информации на тел. 043 551 107.

НОВОСТИ

05.2020

Ковид центар - видео линк

Скопје, Република Северна Македонија Рок за изведба: 21 ден Предадено во употреба за: 14 дена Поради здравствената криза, менаџментот се откажа од заработувачка и ги изработи металните контејнери по фабричка цена.

НАЈДЕТЕ НЕ НА КАРТАТА

ДПТУ БРАКО ДОО - Раштански Пат бр.2, Велес
тел.: 043212560, факс: 043232534
office@brako.com.mk