Асемблирање на машини од производната програма на ГРИН МАШИНС

 

АСЕМБЛИРАЊЕ НА МОДЕЛОТ GM 400

АСЕМБЛИРАЊЕ НА МОДЕЛИТЕ  GM500 ze и GM636

 

ГОТОВИ ПРОИЗВОДИ