Првите впечатоци се важни. Ова не се однесува само на луѓе, туку исто така и на населби, градови и општини. Уредените и чисти јавни зелени површини, патишта и патеки не само што придонесуваат кон добрата слика за посетителите и локалното население, туку тие се исто така и знак кој функционира совршено. Многу години до сега, Грин Машинс имаа за цел несомнено да придонесат кон почисти и поуредни населби и градови преку обезбедување на ефикасни и софистицирани машини за метење.


Новите модели на Грин Машинс 500ze и GM1ze, со нивниот електронски управувач, веќе ја покажаа нивната вредност во тешката секојдневна работа. Без издувно загадување, се разбира. Во комбинација со електрична енергија која е генерирана од соларна енергија, енергија од ветер или вода, создаден е концепт на чистење кој им користи на многу населби и градови со долготраен ефект, особено на ефтината почетна верзија на 500ze во споредба со цена на обичен метач. 

Со нетрпение чекаме лично да ви го презентираме светот на Чистење со Нула Загадување.