Нашите производи ќе бидат изложени во халата 11 на штандот број: 11В49.
БРАКО на WIRE 2024 ќе ги претстави своите висококвалитетни производи пред повеќе од 38.000 посетители од 76 држави ширум.
Жичаните производи на БРАКО: градежни клинци, коилирани клинци, жарена жица, поцинкована жица, опружна жица, универзално жичено плетиво, бодликава жица, ладно влечена жица, се произведени по највисоки стандарди со најсовремена технологија.
Со големо задоволство ќе ја искористиме приликата да се претставиме на WIRE 2024, да споделиме искуства и да реализираме нови соработки.
Се гледаме на штанд В 49, во хала 11.
15-19 април, WIRE 2024 – Диселдорф
Погледнете ги нашите содржини и на саемскиот онлајн портал:
https://www.wire-tradefair.com/vis/v1/en/exhibitors/witu2024.2760527?lang_code=en