Огласи

Испратете го Вашето CV на активен оглас или преку апликацијата во делот КАРИЕРА, како и на меилот office@brako.com.mk

Ве очекуваме да се придружите на нашата заедница од инспиративни, иновативни и успешни професионалци кои ги креираат новите текови во индустријата и енергетиката.

Нема отворени огласи

Во моментов нема отворени огласи