Жица и жичани производи

Жицата и жичаните производи се првата и најстарата производна програма на БРАКО, воспоставена во 2003г. БРАКО е најголемиот производител на жица во Југоисточна Европа, со широка и најразновидна програма на производи, кои обезбедуваат највисок квалитет по најповолна цена за своите клиенти.