Сертификати

Брако е носител на различни индустриски сертификати, лиценци и акредитиви, осигурувајќи дека нашата работа ги исполнува највисоките стандарди за квалитет.
Ние сме посветени да постигнуваме исклучителни резултати на кои можете да им верувате, за што имаме врвни гаранции, меѓу другото и од престижното меѓународно сертификационо тело, германскиот институт TÜV, кој сертифицираше наши производи директно во Германија.