Медицинска производствена програма

БРАКО има посебна програма за производство на медицински мебел и опрема за светски познати компании од Шведска, Данска, Обединетото кралство, Холандија и други партнери низ светот. Нашите производи се наменети да ги задоволат потребите за опремување и функционирање на медицинските установи, како и индивидуалните потреби на луѓето со посебни медицински и здравствени предизвици.