„Брако“ со нови 119 вработувања и раст на приходите од 51% годинава

Од почетокот на годинава компанијата „Брако“ од Велес вработи 119 лица од кои 84 се на возраст до 40 години. Со отворањето нови работни места, младите од Велес и државава, ја наоѓаат својата перспектива во компаниите кои се дел од Групацијата Фероинвест. Таа брои 1.000 вработени од кои 150 се инженери, со што директно се […]