Болнички електричен кревет

Креветот е со опција за подесување на грбна и ножна секција со помош на мотори(електричен погон).

Висината на креветот е фиксна 500мм.

Кај главата и нозете поставени се пластични заштитни страници кои се лесни за демонтажа и монтажа. Алуминиумски странични сигурносни огради.

Пластична платформа за душек.

Креветот е лесен за чистење и одржување. Поставен е на тркала со дијаметар од Ф125мм со систем за кочење. Конструкцијата е заштитена со прашкаста боја нанесена по електростатска постапка.

Дополнителни информации

Димензии 201 × 96 × 50 cm