Двостепена скала

Скалата е конструирана од челичен профил и алуминиумски ребраст лим со современ дизајн. Конструкцијата е заштитена со прашкаста боја нанесена по електростатска постапка. Скалата е поставена на гумени подлошки. Се користи како помошно средство во медицинските установи.

Дополнителни информации

Димензии 50 × 50 × 40 cm