Сталак за отпад

Сталакот за отпад е составен од два дела: долен дел со стабилно ѕвездасто постолје и горен дел кој може да се поставува на саканата висина и е изработен од нерѓосувачки материјал. Наменет е за медицински отпат при оперативни зафати. Сталакот е поставен на тркала со дијаметар од Ф50мм, во комбинација на тркала со кочница и без кочница. Конструкцијата е заштитена со прашкаста боја нанесена по електростатска постапка.

Дополнителни информации

Димензии 53 × 53 × 120 cm