Комода (6 фиоки)

Болничка комода со 6 фиоки. Изработена е од ладновалан лим. Лесна е за чистење и одржување. Горната површина е од пластика.Комодата е поставена на тркала со дијаметар од Ф50мм, со вкрстен систем на кочење. Конструкцијата е заштитена со прашкаста боја нанесена по електростатска постапка. Погодна за чување на медицински лекови и инструменти.

Дополнителни информации

Димензии 48 × 40 × 76 cm