Koличка за нечисти алишта

Количката се користи за собирање и транспорт на нечисти алишта. Количката е снабдена со тркалца од кои две се со кочница. Вреќите за собирање на алиштата на горниот крај се закачени со леплива трака и може да се вадат. Бојата на конструкцијата може да се избира од палетата на бои.

Дополнителни информации

Тежина 17 кг
Димензии 100.5 × 45 × 103 cm