Мал медицински орман

Конструиран како комбинација на метал и стакло. Наменет е во медицинските установи за чување на медицински прибор и лекови за орална и ампуларна терапија.

Дополнителни информации

Тежина 47 кг
Димензии 42 × 42 × 180 cm