Сталак за инфузија

Составен е од два дела: долен дел со стабилно ѕвездасто постоље и горен дел кој може да се поставува на саканата висината изработен од нерѓосувачки материјал. Наменет е за прикачување на шишиња со инфузиони раствори. Сталакот е поставен на тркала со дијаметар од Ф50мм, во комбинација на тркала со кочница и без кочница. Конструкцијата е заштитена со прашкаста боја нанесена по електростатска постапка.

Дополнителни информации

Димензии 53 × 53 × 175-240 cm