Детско креветче

Детското креветче е наменето за нега на деца. Целата конструкција е изработена од квалитетни материјали кои овозможуваат долг век и функционално користење на креветчето. Бочните страници на креветчето може вертикално да се движат со безбедно закочување на горната и долната страна. Предната и задната страна на креветчето се изработени од плексиглас заради подобро надгледување на децата. Креветчето е поставено на четири тркала со кочници. Бојата на рамката може да се избере од палетата на бои дадени во каталогот.

Дополнителни информации

Тежина 50.5 кг
Димензии 130 × 75 × 120 cm