Гинеколошки стол

Гинеколошкиот стол е наменет за прегледи по гинекологија и акушерство. Опремен е со три електрични мотори, кои го прилагодуваат задниот дел на столот, седиштето и вертикалното прилагодување. Структурата на столот е изработена од челични профили, додека седиштето е обложено со синтетичка кожа која лесно се одржува. Бојата може да се избере од палетата на бои од каталогот.

Дополнителни информации

Тежина 54 кг
Димензии 60 × 60 × 145 cm