Стол за терапија

Столот за терапија е наменет за подолготрајно примање на терапија. Столот е опремен со мотори на електричен погон. Постојат три позиции во кој се придвижува столот, наслонот, делот за нозете и вертикално подигање на столот. Столот може да се доведе и во хоризонтална лежечка позиција и во седечка позиција. Столот е изработен од челични профили и седиштето е обложено со вештачка кожа која е лесна за одржување. Бојата може да се избере од палетата бои од каталогот.

Категорија Ознака:

Дополнителни информации

Тежина 60 кг
Димензии 190 × 75 × 50 cm