Кревет за физиотерапија

Физиотерапискиот кревет е наменет за масажа и физиотерапија. Во предниот дел на креветот има отвор за лице и потпирачи за раце. Креветот е опремен со три електромотори кои го движат делот во близина на лицето, а централниот дел. Третиот мотор служи за вертикално прилагодување на креветот. Конструкцијата е од челични профили, душекот е обложен со синтетичка кожа која лесно се одржува.

Дополнителни информации

Тежина 54 кг
Димензии 190 × 56 × 60 cm