Koличка за апарати

Наменета е за поставување на апаратите на металните полици и нивно безбедно преместување до местото на употреба. Конструкцијата е изработена од челични профили, а полиците од челичен лим кој лесно се одржува. Металните полици може да се поставуваат на различни висини зависно од димензиите на апаратот. Бојата на рамката може да се избере од палетата на бои дадени во каталогот.

Дополнителни информации

Тежина 14 кг
Димензии 61 × 45 × 105 cm