Комода (4 фиоки)

Комодата служи за складирање на медицински прибор од најразлична природа. Изработена е од висококвалитетен материјал кој лесно се одржува. Рачките на фиоките се пониклувани и прават производот да има модерен дизајн. Комодата е поставена на четири ногарки. Може да се изработува со различни димензии и различен дизајн. Бојата на медицинската комода може да се избира според палетата на бои.

Дополнителни информации

Тежина 35.5 кг
Димензии 84 × 42 × 76 cm