Параван

Наменет е за изолација на пациентите при изведување на медицински интеревенции. Платното е прикачено на рамка од челична конструкција. Со помош на тркалцата лесно се доведува во саканата положба.

Дополнителни информации

Димензии 80 × 40 × 180 cm