Столче за преглед

Столчето за преглед е неопходност во секоја лекарска ординација. Изработено е од челичен профил а седиштето е обложено со вештачка кожа која е лесна за одржување. Може да биде во две варијанти: со и без тркалца. Бојата може да се избере од палетата бои од каталогот.

Дополнителни информации

Тежина 4.5 кг
Димензии 43 × 47 × 47 cm