Стол за повивање на бебиња

Столот за повивање на бебиња е висококвалитетно направена количка чија горна работна површина служи за повивање на бебињата. Работната површина е изработена од водонепропустлив материјал кој лесно се одржува. Под работната површина во рамката на количката можат да бидат сместени повеќе фиоки различни по висина или демонтажна полица. Количката лесно може да се преместува со помош на тркалцата од кои двете се со кочница со кои може истата да се фиксира. Бојата на рамката и бојата на скајот може да се изберат од палетата на бои.

Дополнителни информации

Тежина 54.5 кг
Димензии 106 × 75 × 105 cm