Отоман – стол за преглед

Столот за преглед е наменет за амбуланти и лекарски ординации . Тој е изработен од цврста челична конструкција, поставена на четири ногарки со кои може да се регулира столот да лежи стабилно на подлогата. Горната површина е обложена со вештачка кожа. Горниот дел може да се подига и фиксира. Бојата на челичната конструкција и на скајот може да се избира според палетата на бои.

Категорија Ознака:

Дополнителни информации

Тежина 25.5 кг
Димензии 190 × 600 × 560 cm